Online compassietraining

In de periode april-mei 2020 heb ik online Mindfulness Compassie lessen gegeven via Zoom. Dit bleek goed te werken voor groepen tot 6 personen. Alhoewel Mindfulness trainingen inmiddels weer doorgang mogen vinden volgens de richtlijnen van het RIVM, wil ik de mogelijkheid om online de Compassietraining te volgen blijven aanbieden. Het is namelijk vaak moeilijk om een training in je buurt te geven. En het online werken bleek weinig afbreuk te doen aan de effectiviteit van de lessen.

Wanneer je interesse hebt om de training online te volgen, stuur mij dan een mailtje waarin je aangeeft welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent. Wanneer ik een groepje van 4 tot 6 personen kan vormen kunnen we van start. Dit alles in goed onderling overleg.

De kosten van de online training bedragen €250. Dit beslaat 9 bijeenkomsten, een cursusmap en de meditaties toegestuurd als MP3.

In de maand juli zal ik mogelijk ook weer open lessen Mindfulness Compassie gaan geven. Als je hierover op de hoogte wilt worden gehouden, laat het mij dan ook even weten, dan mail ik je als er meer duidelijkheid is.