Agenda

Mindfulness & Zelfcompassie training (MBCL training)

Amsterdam:

Sinds kort is Mindful West verhuisd naar ’t Gooi. Er zijn daarom op korte termijn geen trainingen gepland in Amsterdam. Maar bij voldoende interesse kan een training gestart worden.

Investering: €395 incl. BTW (excl. BTW zakelijk). Dit beslaat 9 bijeenkomsten, een cursusmap en de meditaties toegestuurd als MP3.

In tegenstelling tot de grote mindfulness centra, werk ik graag met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. De trainingen lopen hierdoor wel snel vol, dus als je geïnteresseerd bent, laat dat dan op tijd weten.

Sommige verzekeraars bieden een gedeeltelijke vergoeding voor mindfulnesstrainingen. Meer informatie hierover vind je op Zorgwijzer, en door contact op te nemen met je eigen verzekering.

Aanmelden en meer informatie: madelon.kuiper@mindfulwest.nl

Lees ook de uitgebreide beschrijving van de compassietraining.

Groenekan (Bilthoven / De Bilt / Utrecht Noord)

Op dit moment staat geen mindfulnesstraining of compassietraining gepland in Groenekan, maar er zijn al wel een aantal mensen die interesse hebben getoond. Neem dus contact op als je ook mee wilt doen, dan kunnen we afstemmen wanneer we aan de slag kunnen.

Op locatie

Ik geef graag trainingen op locatie of voor speciale groepen, bijvoorbeeld binnen een organisatie. Dus mocht je zelf een groep kunnen vormen, of binnen je organisatie iets willen organiseren, neem dan gerust contact op. In overleg kunnen we het programma aanpassen op jullie wensen. Een taster sessie ik ook mogelijk.

Kijk op www.compassietrainers.nl voor MBCL trainingen op andere locaties in Nederland.